Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Fritidshus til salg, Kerteminde, Hindsholmvej

Hindsholmvej, 5300 Kerteminde
  • Fritidshus til salg
  • 148 m2
  • 5.300.000 kr.
Fritidshus til salg, Kerteminde, Hindsholmvej
Hindsholmvej, 5300 Kerteminde
  • Fritidshus til salg
  • 148 m2
  • 5.300.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Fritidshus til salg, Kerteminde, Hindsholmvej

Fakta

  • 2889391
  • Fritidshus
  • 148 m2
  • 3.306 m2
  • 5
  • 5.300.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Fritidshus til salg i 5300 Kerteminde

· Enestående beliggenhed

· Fornemmelse af hotelsuite

· Området er lukket med port

· Fuldstændig uhindret udsigt

· Masser af attraktioner i nabolaget

Kerteminde Resort åbnede i 2022 for salg af disse utroligt velbeliggende flexboliger, som der er i alt 24 af. Den udbudte bolig er placeret i et område, der er sikret med en aflukket port, så ejerne har det helt for sig selv, ligesom bilen kan parkeres inde på området. Vi tøver ikke med at give beliggenheden og resortet karakteren AAA, for her er vitterligt tale om noget ganske særligt, når man fra sin altan kan sidde og lade blikket glide ud over vandet, så langt øjet rækker. Selv fra sengen i soveværelset kan man slå skydedøren til side, så man både kan dufte havet og se solen stå op ude over vandet.

Boligarealet er på 148 veldisponerede kvadratmeter og strækker sig i et langt forløb af den smukke og meget markante bygning, der er inspireret af internationalt kendte resortbyggerier fra blandt andet Boston-området, hvor der også anvendes smukt og slidstærkt akacietræ til facaderne, som er designet til at holde i årtier. Lige så snart I træder ind ad entrédøren, oplever I byggeriets format, for man ser gennem gangen, køkkenet og stuen lige ud på det dragende blå element, så man helt automatisk søger mod altanen og den fænomenale udsigt.

Nuværende ejer har gjort ekstra meget ud af, at materialevalget skal opleves som det bedste af det bedste, så udover det smukke og også slidstærke akacietræ til facaderne er der store 120x120 hårdføre travertin lignende klinker i badeværelserne, hvor der også er Alessi kvalitetstoilet fra Laufen. Det er også værd at bemærke, at boligen er med todelte entrédør der gør det let at lufte ud uden bekymring for at børn og dyr bevæger sig ud på egen hånd. Udenfor vil I bemærke, at inddækninger og tagrender er udført i patineret zink, som medvirker til yderligere at løfte boligens i forvejen overlegne æstetiske niveau endnu højere op. Den samme virkning har vendevinduerne i gavlen og foldedørene fra Lacuna, der er med solcoating og lydisolering – og naturligvis udført i massiv eg fra øverste hylde. Indvendigt er der anvendt døre af den absolutte topmodel fra Swedoor.

Boligen indeholder udover altanen, stuen, køkken og bryggers, 4 værelser, to badeværelser og et toilet. Det største værelse er master bedroom med skydedør ind til stuen, og det har det ene badeværelse integreret, mens det andet deles af beboerne i det andet værelse og jeres gæster, som man sagtens kan forestille sig mange af, da dette sted er så fantastisk, at man som gæst ikke kan ønske sig andet end at blive inviteret en gang til. Også materialevalget er af høj kvalitet med Unoform-interiør til både køkken og badeværelser, ligesom I får en Quooker, og møblementet passer som fod i hose til den anlagte stil. Det hele følger med i handlen, så I skal ikke så røre en finger, inden I tager boligen i brug.

Kerteminde Resort er et sted, hvor man kan bruge mange timer, ligesom badestranden, badebroen, det børnevenlige vand og mulighederne for at fange sin egen ørred til grill-middagen om aftenen er indbegrebet af livskvalitet, men der er også gode argumenter for at bevæge sig ud til de øvrige attraktioner i Kerteminde, hvor der er mulighed for et slag golf på Great Northern Golf Club, som har ry for at være blandt landets og Europas bedste. I kan også lægge vejen forbi den navnkundige restaurant Rudolf Mathis eller de andre fiskerestauranter og byens kunstmuseer.

Information og data

Denne ejerbolig til salg ligger på Hindsholmvej i Kerteminde. Kerteminde har postnummeret 5300, og ligger i kommunen Kerteminde, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 148 m2 fordelt på 5 separate værelser. Grundarealet er 3.306 m2. Salgsprisen for boligen er 5.300.000 kr..


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.